رضایی: دشمن در موقعیتی نیست که بتواند به ایران حمله کند وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد عارف: در صورت حمله دشمن، برای آتش بس باید التماس کند پیام رهبر معظم انقلاب به سی‌ودومین اجلاس سراسری نماز عامل وابسته به گروهک تروریستی کومله در پرند دستگیر شد کانال وابسته به گروهک تروریستی ری استارت هک شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد

رضایی: به مردم بگوید چگونه دلار بالا و پایین می شود

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: انتطار داریم برای مردم گفته شود که چرا و چگونه قیمت دلار بالا و پایین می‌شود؟
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 10
کد خبر: ۸۷۳۲۸

به گزارش راهبرد معاصر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با ابراز نگرانی از نادیده گرفتن و فراموشی مردم در دعواهای سیاسی و سختی و مشقتی که از بی‌مسئولیتی مدیران بر آحاد جامعه گفت: تحریم‌های طالمانه آمریکا و شرکای غربی آن مشکلاتی را ایجاد کرده است اما دولت هم کشور را دچار خود تحریمی کرده است.

 

وی خواستار توضیح شفاف دولت درباره علل کاهش و افزایش قیمت دلار و طلا در بازار شد و گفت: انتطار داریم برای مردم گفته شود که چرا و چگونه قیمت دلار بالا و پایین می‌شود؟

 

رضایی با انتقاد از رفتار برخی از دولتمردان گفت: شما همان گروهی بوده‌اید که وقتی فرزندان این ملت با دست خالی در جبهه‌های جنگ با تمام استکبار می جنگدید ، شما نگران خانواده و فرزندان خود بودید.امروزه ما شاهد هستیم کسانی که از سفره انقلاب بیشتر برخوردار شده‌اند بیشتر طلبکارند. کسانی که برای انقلاب شهید داده‌اند ، جان دادند، مال دادند، سختی‌های اقتصادی و معیشتی را تحمل کردند، نه تنها خود را طلبکار نمی‌دانند که بدهکار انقلاب و نظام می‌داند.

 

وی افزود: مردم مدیرانی را که طی این سال‌ها ثروت اندوزی کرده‌اند ، مال اندوزی کرده‌اند و تنها به فکر خود بوده‌اند را تحمل نخواهند کرد.

 

رضایی یادآور شد: امکانات و توانمندی‌های بالقوه و بالفعل در کشور غیرقابل انکار است. اما متاسفانه احساس می‌شود که مدیران به ظرفیت درونی نظام و نیروی مردمی اعتماد و اعتقادی ندارند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار